Lid worden

WIJ NODIGEN IEDEREEN UIT OM GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN AANTAL SESSIES TE PROBEREN.

Heb je na het bezoeken van onze website interesse gekregen om aan te sluiten bij onze club? Dan vindt u hier alle nodigeinformatie.

Je hoeft natuurlijk niet onmiddelijk aan te sluiten. Je kan altijd gratis en vrijblijvend enkele trainingen volgen en nadien beslissen of je al dan niet lid wordt. Eens het lidgeld betaald is, kan je aan alle activiteiten deelnemen, zoals het weekend van de jeugd, het clubkampioenschap, decompetitie,…

Onze club hecht een groot belang aan ledenwerving. Als je ook eens kennis wil maken met onze sport, dan ben je op volgende dagen altijd van hartewelkom:

 • Voor de jeugd van 6 tot 18 jaar
  • Woensdag van 18u00 tot19u30
  • Zaterdag van 10u00 tot 11u30
   Beide trainingen staan onder leiding van twee gediplomeerde trainers. Paletjes zijn tijdens de training gratis te huur. Indien je later een eigen palet wenst dan kan je deze bestellen via de club.
 • Voor nieuwkomers vanaf 18 jaar
  • Maandag vanaf 20u00 (tot 22u00)
   Hier kan je onze sport vrij komen beoefenen en uitproberen of de sport en de sfeer van onze club iets voor jou zijn.

Wij hopen je een keertje te zien in ons lokaal. Indien er nog vragen zijn dan mag je gerust een mailtje sturen via het contactformulier.

Waar kan je ons vinden? Ons lokaal is gelegen in hartjeTuilt. Ge kunt der eigenlijk niet langs kijken. Het ligt schuin tegenover de gerechtelijke politie. De grote oprit bevindt zich in deRoverstraat z/n. Op het betonnen terrein zijn ook de oefenterreinen van autorijschool Hendrickx, de werkplaats van theaterbouw Hasselt en de carnaval gelegen. Een volledige routebeschrijving vind je hier

Vriendelijke groeten,

Bestuur en Jeugdbestuur TTK Herckenrode

Lidgeld

Het jaarlijks lidgeld (seizoen 2023–2024) bedraagt:

 • Gewoon lid: €120
 • Jeugd (-18): €100
 • Recreatie: €85

Tussenkomst ziekteverzekering

Vele ziekteverzekeringen bieden een tussenkomst aan (onder allerlei namen, zoals sportpremie en sportvoordeel). Druk het voor jou gepaste formulier af, vul jouw gegevens in en breng het mee naar de club — wij kijken het na en ondertekenen het.