Routebeschrijving

Routebeschrijving

Onze tafeltennishal ligt in hartje Tuilt, een onderdeel van Kuringen dat op zijn beurt een deelgemeente is van Hasselt. Makkelijk te bereiken, via openbaar en persoonlijk vervoer. Hieronder vindt u verschillende routebeschrijvingen. Helemaal vanonder vindt u de instructies voor het openbaar vervoer.

TTK Herckenrode
Roverstraat z/n
3511 Kuringen-Tuilt


Toon grotere kaart
 • Komende vanuit Hasselt

  U neemt de Kuringersteenweg richting de tweede carrefour (de vroegere Bigg’s). Aan de lichten van de op-en afrit van de autstrade rijdt u rechtdoor. Aan de volgende lichten gaat u naar rechts. De carrefour (oude Bigg’s) blijft de hele tijd rechts van u. U blijft deze baan -de Herckenrde dreef, gaat over in de Zolderse Kiezel- een tijdje volgen. Op de tweede vluchtheuvel (de school ligt rechts van u) gaat u naar links de Rijkelstraat in. U blijft deze weg volgen en u draait de derde straat links in (de twee straten van het Kerkplein meegerekend). Direct rechts rijdt u de grote parking op.

 • Komende vanuit Diest

  U neemt de N2 (Eduard Robeynslaan - Halensebaan - Staatsbaan - Grote Baan - Diestsesteenweg - Steenweg - Diestersteenweg) en rijdt na 13km op deze N2 (via Zelk, Halen, Herk-de-Stad, Berbroek en Spelbaak) binnen in Kermt Centrum. Aan de lichten van de kerk gaat u rechtdoor. Op het eerste rond punt draait u af naar links, de Heerstraat in. U blijft volgen en gaat over de spoorwegovergang. Op de eerste vluchtheuvel draait u naar links, de Rijkelstraat in. U volgt deze baan en draait de eerste staat rechts in. Direct rechts rijdt u de parking op.

 • Komende vanuit Antwerpen

  Neem de E313 richting Luik-Hasselt. Verlaat deze autosnelweg aan afrit 27 (Herk-de-Stad). Aan het einde van de afrit gaat u aan de lichten naar rechts. Aan de volgende lichten gaat u opnieuw naar rechts. De carrefour blijft de hele tijd rechts van u. U blijft deze baan -de Herckenrde dreef, gaat over in de Zolderse Kiezel- een tijdje volgen. Op de tweede vluchtheuvel (de school ligt rechts van u) gaat u naar links de Rijkelstraat in. U blijft deze weg volgen en u draait de derde straat links in (de twee straten van het Kerkplein meegerekend). Direct rechts rijdt u de grote parking op.

 • Komende vanuit Brussel

  Neem de E40 richting Leuven-Luik. Na ongeveer 17km vervoegt u de E314 Genk-Leuven-Hasselt en blijft volgen. Aan het klaverblad van Lummen neemt u de E313 Antwerpen-Luik-Hasselt*. U kiest richting Luik-Hasselt. Verlaat deze autosnelweg aan afrit 27 (Herk-de-Stad). Aan het einde van de afrit gaat u aan de lichten naar rechts. Aan de volgende lichten gaat u opnieuw naar rechts. De carrefour blijft de hele tijd rechts van u. U blijft deze baan -de Herckenrde dreef, gaat over in de Zolderse Kiezel- een tijdje volgen. Op de tweede vluchtheuvel (de school ligt rechts van u) gaat u naar links de Rijkelstraat in. U blijft deze weg volgen en u draait de derde straat links in (de twee straten van het Kerkplein meegerekend). Direct rechts rijdt u de grote parking op.

  *In plaats van het klaverblad te nemen kunt u ook de autostrade verlaten in Halen als ge daar nie graag op rijdt. U volgt dan de instructies ‘Komende vanuit Diest’.

 • Openbaar vervoer

  Qua bussen is ons lokaal ook zeer gemakkelijk te bereiken. Als u zich aan het station in Hasselt bevindt kunt u rekenen op een gratis bus, de H1. Deze vertrekt om de 20 minuten en u vraagt dan te stoppen in de Rijkelstraat (gerechterlijke politie). U ziet het lokaal liggen als u uitstapt. U wandelt er dan op u gemak naartoe, tenzij u niet meer veel tijd hebt, dan kunt u best lopen.
  Twee andere bussen die ook op deze halte stoppen maar alleen tijdens de schooluren (!) zijn de 35c (naar Tessenderlo, niet naar Diest!) en de 23. Deze zijn binnen Hasselt wel niet gratis voor bewoners buiten Hasselt. De 23 stopt buiten de schooluren aan de basisschool van Tuilt. U wandelt dan de Rijkelstraat in en gaat de derde straat links in (de twee straten van het Kerkplein meegeteld). U loopt dan rechts de parking op. Dit is doenbaar te voet.

 • GPS

  U kiest als bestemming ‘Roverstraat’ te 3511 Kuringen. U laat u begeleiden door de zeemzoete vrouwenstem van TomTom of een ander merk en komt zonder problemen aan. U heeft een irritante mannenstem die u de weg wijst? Snoer hem de mond via ‘Instellingen’. Bon voyage.

Met de fiets en paard is het allemaal hetzelfde, alleen misschien nog zeggen dat fietsen op de autostrade nog altijd verboden is. Met de boot is ons lokaal minder bereikbaar. Een helicopter kan wel landen op de parking maar dan moet die wel eerst ontruimd worden dus Sinterklaas, best eerst mailen hè!