Heropstart

Onderwerp: club

Bij deze de langverwachte richtlijnen ivm de heropening :-). Vanaf volgende week maandag kunnen jullie je palet terug van onder het stof halen, echter onder een heel aantal regels:

  1. Jullie dienen op voorhand een tafel te reserveren, wat kan op volgende link: Reserveer uw tafel. Jullie zien hier twee rijen van 9 tafels die aangeklikt kunnen worden. De eerste sessie duurt van 19.00u tot max 20.30u, en de tweede sessie van 21.00u tot 22.30u. Om iedereen een kans te geven, kunnen jullie één sessie reserveren. Als deze sessie gespeeld is, mag een andere sessie gereserveerd worden. Het is dus niet toegelaten om een tafel voor tien weken achter elkaar te reserveren. Indien er een wijziging moet gebeuren aan een reservatie, mogen jullie mij een mailtje sturen. Voorlopig openen we het lokaal enkel op maandag, dus niet op woensdagnamiddag.

  2. Om 20.30u en 22.30u stoppen de sessies en gaat iedereen naar huis, zodat wij de tafels kunnen ontsmetten.

  3. Kleedkamers en douches blijven dicht. Kom in sportkledij, en wissel enkel je schoenen.

  4. Gebruik van een handdoek is verplicht, zodat er zo weinig mogelijk zweet op de tafels valt.

  5. Dubbelspel is niet toegelaten

  6. Per twee spelers krijgen jullie één bal. Na verloop van de sessie wordt de bal ingeleverd en wordt deze die avond niet meer gebruikt.

  7. In de cafetaria worden slechts een beperkt aantal zaken verkocht: cola, cola zero, spa en spa bruis worden voor de gelegenheid in kleine flesjes verkocht, en verder de traditionele AA-drinks, ice tea en gini. Bedoeling is voorlopig om gewoon de dorst te lessen na het spelen, niet om een café functie te bekleden. De toogkrukken en veel stoelen en tafels zullen ook weggenomen worden om de 1.5m-regels te kunnen respecteren.

Zo, een hele boterham dus. We hopen uiteraard met jullie dat we de regels in de loop van de komende maanden terug wat kunnen versoepelen, maar dat hangt uiteraard van de veiligheidsraad af. En uiteraard blijven de gekende standaardregels steeds gelden: zoveel mogelijk afstand houden, en wie zich ziek voelt blijft uiteraard thuis.

Sportieve groeten en veel plezier met de heropstart!

Tags (onderwerpen):