Jimmy clubkampioen, 24 Uren zeer geslaagd!

Onderwerp: club

Na twee dagen van mooie pingpong en spannende matchen zijn de clubkampioenen 2016 bekend. Bij de enkels kaapte Jimmy de gouden plak weg, door in de finale van Ivo te winnen. Nick wist ploeggenoot Kris nog net van het podium af te duwen. Jimmy zijn honger was hier echter niet mee gestild, en samen met Youri kroonde hij zich ook tot clubkampioen dubbel. In de finale werden Pieter-Jan en Bert, die zich eerst strategisch op de laatste plaats van hun poule gepositioneerd hadden, opzij gezet. Gijs tenslotte mag zich een jaar Junior Clubkampioen noemen.

Alle foto’s van de 24uur zijn te vinden op de site. Ook een hele hoop andere albums (A Kampioen, Multimove, Provinciale kampioenschappen, Dag van de Jeugd, Restaurantdag, Vlaams Jeugdcriterium, …) zijn toegevoegd.

Afsluiten doen we met een dikke proficiat voor het voltallige jeugdbestuur, voor het vlekkeloos organiseren van de tornooien, de t-shirts, de berg hotdogs en de toogpermanentie. Supergoed gedaan (weeral)! Afspraak op 30 april voor de eindeseizoensBBQ. Verdere info volgt.

Tags (onderwerpen):