LIENE GROENEN GOUD MINIEMEN

Onderwerp: club

Op de provinciale kampioenschappen jeugd, gehouden op zaterdag en zondag in de sporthal te Hechtel-Eksel behaalde verschillende spelers van Herckenrode een podiumplaats.

Onze jeugd speelde al bij al een goed tornooi en lieten bijwijlen tafeltennis bewonderen van een hoog niveau. Alleen vertaalde zich „knap spel” niet steeds tot een „podiumplaats”.

Toch slaagden verschillende spelers van onze club erin een podiumplaats te versieren, met als absolute topper Liene Groenen, die goud veroverde in de reeks miniemen meisjes.

Zaterdag werd Liene Groenen provinciaal kampioen bij de meisjes miniemen na een knappe prestatie; Liene won al haar wedstrijden en zette een mooie reeks neer tegen haar leeftijdsgenoten van de andere clubs.

Tevens behaalde Liene zilver aan de zijde van Tim Polders in de reeks dubbel gemengd miniemen; toch wel sterk.

Daan Baerts en Rik Severijns behaalde zilver in de reeks jongens preminiemen dubbel en dit voor hun eerste deelname aan een groot tornooi; knap.

Sally Vandebroek en Lies Uyttebroek kaapten de zilveren medaille weg in het dubbel meisjes juniors.

En wat te denken van Gijs Winters; Gijs behaalde brons bij de heren NG’s en dit voor zijn allereerste deelname aan een tornooi en zijn eerste jaar bij onze club.

Ook Filip Meers speelde de finale bij de heren E en behaalde de zilveren medaille; héél knap Filip.

Jaak Stappers tenslotte verliet het strijdperk met een zilveren medaille bij de heren veteranen +60; proficiat.

Een dikke proficiat aan alle medaillewinnaars van onze club en natuurlijk eveneens aan alle deelnemers.

Tags (onderwerpen):

Foto's & afbeeldingen: 
Filip en Jaak
Sally en Lies
Filip
Gijs