Uniek

Onderwerp: club

Vrijdag 17 mei trokken we met enkele clubbestuurders naar het lokaal van Bilzen, waar we deelnamen aan de algemene vergadering van het TTLK. (Tafeltennis Limburg-Kempen)

Onze club Herckenrode werd er uitgeroepen tot „2de club van het Jaar”.

Even herinneren dat onze club op de Belgische Kampioenschappen klassementen 3 van de 4 Limburgse medailles behaalde, waaronder één maal goud, éénmaal zilver en één maal brons en dit door uitsluitend jeugdspelers. Ook op de Vlaamse kampioenschappen behaalde onze club een gouden medaille, en dan zwijgen we nog over het pak medailles die we behaalden op de Limburgse Kampioenschappen jeugd en klassementen.

In de verschillende tornooien en criteriums namen we afgelopen seizoen in grote getale deel en behaalden onze spelers „super-resultaten”. Ons ledenaantal groeide aan tot niet minder dan 170 mensen. Deze groep wordt in goede banen geleid door een fijne bestuursploeg en een goedwerkend, samenhangend jeugdbestuur, zijnde de sleutel op de toekomst.

Kortom, het jaar 2012-2013 was weeral een boerejaar voor Herckenrode, een jaar om in te kaderen en een jaar om nog moeilijk te evenaren. Laat dit dan voor volgend jaar onze uitdaging zijn.

Tags (onderwerpen):

Reacties

afbeelding van Wim Leers

Wow! :)

2e?? en wie is dan 1e club van het jaar?

afbeelding van Nick Gaens

Er zijn volgens mij drie kanshebbers op die eerste plek:

  1. Molenbeersel o.w.v. hun onwaarschijnlijk nabijgelegen lokaal;
  2. Dilsen o.w.v. hun fantastisch getimede thuiswedstrijden met luidruchtig gevolleybal op slechts 15 meter afstand ofwel
  3. Centrum o.w.v. de immer drassige directe omgeving van hun lokaal waardoor zelfs een bezoek eraan in de zomer resulteert in modderige zolen.
afbeelding van Bert

Volgens mij verwisselt ge Dilsen met Westel. Maar het was Hasselt. Geen commentaar :-)