Start septembertrainingen

Onderwerp: club

Naar goede gewoonte organiseren we in onze tafeltennisclub in de maand september „gratis initiatielessen” voor beginnende jongens en meisjes vanaf de leeftijd van 5 jaar. Dit jaar namen we bij deze initiatie tevens „Multi Move” voor onze rekening.

Dit bewegingsprogramma voor kinderen vanaf 3 tot 8 jaar is er gekomen op initiatief van de Vlaamse Sportfederatie, de Vlaamse regering, Bloso, de universiteiten van Leuven, Brussel en Gent en nog andere partners. Vier federaties werden voor dit pilootproject geselecteerd; door de federatie Vlaamse Tafeltennisliga werd voor Limburg onze club Herckenrode uitgekozen om deze bewegingsvormen te begeleiden. Met zeven (7) initiators van de club werd een opleiding gevolgd in het Sportcentrum te Genk, specifiek gericht op de sportbegeleiding van kleine kinderen in de leeftijdsgroepen van 3 tot en met 4, 5 tot en met 6 en 7 tot en met 8 jaar.

Dankzij het voorbereidende werk van vele mensen in en rond onze club is zowel Multi-Move als de tafeltennistrainingen voor beginnelingen uitgegroeid tot een kleine stormloop naar onze tafeltennisclub. Of wat dacht u van de 29 kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar die elke zaterdag vanaf 10u tot 11u de oefeningen volgen. En de meer dan 30 jongens en meisjes in de leeftijd van 6 jaar en ouder die elke woensdag van 18u30 tot 20u en elke zaterdag van 11u tot 12u genieten van de initiatie tafeltennis.

Men kan nog steeds op woensdag en zaterdag gratis instappen in onze initiatie-trainingen die de ganse maand september en enkele weken in oktober steeds gratis gegeven worden. Daarna kan men vrijblijvend lid worden van onze tafeltennisclub; het lidgeld bedraagt 70 euro voor het ganse seizoen (tot 30 juni 2013) Iedereen is nog steeds van harte welkom.

Tags (onderwerpen):