Sam en Martijn winnen 6e editie Familietornooi.

Onderwerp: jeugdbestuur

Jaja, het is inderdaad al zes jaar geleden dat Michael en Roel Deferme het allereerste familietornooi wonnen. Roel was de nonkel van Michael. Na dan een jaar vader-zoon-winst en drie jaar broer-broer-winst, was het dit jaar tijd voor neef-neef-winst.

Deze zesde editie begon eigenlijk al vrijdagavond, met het klaarmaken van de spaghettisaus. Er schreven 70 personen in om spaghetti te eten, want ook de supporters konden eten voor amper 1,50 euro. Een hele klus waar we toch goed in slaagden.

Zaterdag om 9u00 begon dan het familietornooi. Met een recordaantal van 25 koppels werden schone matchen gespeeld en werden er 6 poules gemaakt die allemaal dezelfde eigenschappen hadden qua indeling. Zo had iedereen er volgens ons iets aan.

Uiteindelijk ging de winst naar Sam en Martijn, die in de finale wonnen van Jody en Jeffrey. Zij ontmoetten elkaar al in de poule-fase. Vooral het laatste punt in de wedstrijd van Jody tegen Sam was er eentje om te onthouden. Man man toch. Het deed ook plezier te zien dat de jeugd toch zienderoge vooruit gaat, kijk maar naar de derde plaats van Erwin en Wout. Ook Rik en Paul pakten het brons.Bekijk ook het tournament-point via QuickTime (7,7MB): Wedstrijdpunt (kan ff duren. Het punt is één balwisseling lang maar de ontlading daarna is groot).

Wij danken iedereen voor het meedoen en aan AL onze helpers. En dat waren er een hele hoop. Een heel dikke MERCI!

Hopelijk tot volgend jaar.

PS: Nog even zeggen dat u zich nog altijd kunt inschrijven voor het zwemmen op zondag 19 november. We hebben het zwembad van Hasselt afgehuurd van 15u00 tot 17u00. Afspraak om 14u30 aan het lokaal, of 14u45 aan het zwembad. Deelnemers van het familietornooi betalen niets, anderen 1,5 euro.

Tags (onderwerpen):