Weekend van de Jeugd: 6 & 7 November!

Onderwerp: jeugdbestuur

In het verlengde van onze Dag van de Jeugd, die gedurende de laatste jaren al drie edities plaatsvond, organiseert het JB nu het Weekend van de Jeugd. Dit omdat het praktisch niet anders mogelijk was. De familie- en kamaraadbanden worden aangescherpt op zaterdag 6 en zondag 7 november!

Het programma werd lichtjes gewijzigd zoals ge kunt lezen als u op ‘read more’ klikt…

Doe mee want t wordt weer gezellig en tof!*

Zaterdag 6 november

9u00 - Familietornooi - in ons lokaal
Om 9u beginnen we met het bekende Familietornooi. Een ploeg van 2 leden van dezelfde familie of van twee kameraden, vriendinnen speelt een voormiddag lang een tornooi volgens Daviscup regels. Kunnen Jordi en Robin Peeters de beker voor nog een jaar mee naar huis nemen, of gaat er iemand anders met de eer lopen?
Daaropvolgend volgt er heerlijke zelfgemaakte spaghetti voor iedereen die meedeed aan het familietornooi. Bovendien is dit net zoals het familietornooi, helemaal gratis.

Zondag 7 november

15u00 - Zwemmen - Zwembad Hasselt
Op zondag hebben wij voor jullie het volledige zwembad van Hasselt afgehuurd, zodat jullie 2 uur lang naar hartelust kunnen duiken, zwemmen en waterravotten. We zwemmen van 15u tot 17u, en vertrekken om 14u30 stipt aan het lokaal. Voor wie meedeed aan het familietornooi is dit alles bovendien volledig gratis, anderen betalen € 1,5.

Inschrijven op de inschrijvingsformulieren in het lokaal! Doe mee want ‘t wordt weer gezellig… Ook onze ‘oudere jeugd’ moet geen schrik hebbe om deel te nemen! De poules worde zorgvuldig ingedeeld… Meer info op de jb-pagina’s.

*het jb is niet verantwoordelijk voor andere interpretaties van ‘tof’ :p

Tags (onderwerpen):