Menno's Droom

Datum: 
zaterdag, 23 mei, 2015 - 08:00 tot zondag, 24 mei, 2015 - 02:00

Wat vliegt de tijd.

Het is reeds méér dan een jaar geleden dat Menno, onze 11-jarige jeugdspeler, na 6 jaar de ongelijke strijd tegen kanker heeft verloren. Menno was niet alleen een begaafde jongen, hij was tevens een van de betere jeugdspelertjes van Herckenrode. In januari 2013 stond hij, fier als hij was, te genieten op het podium als kersvers provinciaal kampioen.

Menno had een droom - Menno’s Droom - die hij zou uitvoeren wanneer hij terug genezen zou zijn: hij wilde een groot feest organiseren voor kinderen met kanker en hun familie.

Helaas besliste het lot hier anders over ….

Zijn ouders, jongere zusjes en broertje hebben besloten om dit alles toch te laten doorgaan. De benefiet in 2014 was een gigantisch succes. De opbrengst hiervan werd integraal geschonken aan het Vlaamse Liga tegen Kanker. Met de opbrengst hiervan konden kinderen met kanker genieten van een echt zomerkamp.

Op zaterdag 23 mei wordt er een tweede benefiet georganiseerd tvv vzw Menno’s Droom met een volledig dagprogramma:

Van 8 tot 12u Ontbijt (met voorinschrijving via de site) Menno’s_droom

Van 12 tot 18 Animaties allerhande met onder andere non stop tafeltennis van 14 tot 17 uur (springkastelen, close-up goochelaar, grime, Vlaamse kermis, …)

Van 18u30 tot .. Optredens : Eva, Deviant Behaviour, Cameron en als afsluiter Outback

Het zou heel fijn zijn als jullie op één van de activiteiten kunnen aanwezig zijn; op de website vind je trouwens ook de foto’s van vorig jaar

Seizoen: